Perhekahvila

Perhekahvila jatkuu taas 7.1.2019 alkaen

Perhekahvila on auki joka maanantaina klo 9.30–12, poikkeuksena hiihtoloma (vk 9) ja pääsiäinen (vko 17) jolloin kahvila on suljettu.

Perhekahvilassa askarrellaan, leivotaan tai muuten vain puuhaillaan yhdessä. Tärkeintä on, että lapset saavat leikkiseuraa ja aikuiset juttuseuraa. MLL tarjoaa kahvin/teen, muuten omat eväät mukaan. Diskotilan yhteydessä on pieni keittiö, jossa on jääkaappi ruokien säilytystä varten ja mikro, jossa voi lämmittää ruokia/juomia.

Perhekahvilaan voi tulla mukaan koska tahansa ja siellä voi käydä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Perhekahvilassa vierailu ei edellytä MLL:n jäsenyyttä. Se on paikka, jossa voit tavata muita lapsiperheitä ja saada uusia ystäviä.

Perhekahvilavastaavina toimii Merja Huuskonen ja Susanna Ikonen.

Perhekahvila
Valkealatalon diskotilassa
Toikkalantie 5

Perhekahvilan ohjelma kevät 2019

7.1. Perhekahvila avautuu, tervetuloa!
14.1. Kouvolan imetyksen tuki ry
21.1. Muskari
28.1. Temppurata
4.2. Me&i esittelijä paikalla
11.2. Ota ystävä mukaan
18.2. Värileikki
25.2. Talviloma, perhekahvila suljettu
4.3. Vapaata leikkiä
11.3. Uniohjaaja
18.3. Tapaturma- ja ensiaputietoisku
25.3. Vapaata leikkiä
1.4. Nosh esittelijä paikalla
8.4. Virpomisoksat
15.4. Pääsiäisaskartelu
22.4. Pääsiäinen, perhekahvila suljettu
29.4. Vappubileet ja naamiaiset (nyyttärit)
6.5. Äitienpäiväkortit
13.5. Vapaata leikkiä
20.5. Vapaata leikkiä
27.5. Puistoilukerta Petenpuiston leikkipaikalla (Kujalantie)

Perhekahvila on auki maanantaisin klo 9.30 – 12 Valkealatalon discotilassa, Toikkalantie 5. Perhekahvilaan voi tulla mukaan koska tahansa ja siellä voi käydä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Perhekahvilassa vierailu ei edellytä MLL:n jäsenyyttä. Tervetuloa!

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.