Perhekahvila

Tervetuloa perhekahvilaan! Kevätkausi käynnistyy maanantaina 27.1.2020

Perhekahvila on auki joka maanantaina klo 9.30–12, poikkeuksena hiihtoloma (vk 9) ja pääsiäinen (vko 17) jolloin kahvila on suljettu.

Perhekahvilassa askarrellaan, leivotaan tai muuten vain puuhaillaan yhdessä. Tärkeintä on, että lapset saavat leikkiseuraa ja aikuiset juttuseuraa. MLL tarjoaa kahvin/teen, muuten omat eväät mukaan. Diskotilan yhteydessä on pieni keittiö, jossa on jääkaappi ruokien säilytystä varten ja mikro, jossa voi lämmittää ruokia/juomia.

Perhekahvilaan voi tulla mukaan koska tahansa ja siellä voi käydä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Perhekahvilassa vierailu ei edellytä MLL:n jäsenyyttä. Se on paikka, jossa voit tavata muita lapsiperheitä ja saada uusia ystäviä.

Perhekahvila Valkealatalon diskotilassa, Toikkalantie 5

Perhekahvilavastaavina toimii Merja Huuskonen ja Susanna Ikonen.

Perhekahvila
Valkealatalon diskotilassa
Toikkalantie 5

Perhekahvilan ohjelma kevät 2020

27.01. Tervetuloa perhekahvilaan!

03.02. Askartelua yhdessä

10.02. Luetaan lasten omia lempikirjoja

17.02. Lelupäivä - tuo oma lempilelusi

02.03. Vierailija (tarkentuu myöhemmin)

09.03. Muskari

16.03. Lukumummi vierailee

23.03. Nyyttikestit

Perhekahvila on auki maanantaisin klo 9.30 – 12 Valkealatalon discotilassa, Toikkalantie 5. Perhekahvilaan voi tulla mukaan koska tahansa ja siellä voi käydä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Perhekahvilassa vierailu ei edellytä MLL:n jäsenyyttä. Tervetuloa!

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.