Perhekahvila

Perhekahvilan toiminta jatkuu ohjaajan löydyttyä. Seuraa ilmoittelua!

Perhekahvila on auki joka maanantaina klo 9.30–12, poikkeuksena hiihtoloma (vk 9) ja pääsiäinen (vko 17) jolloin kahvila on suljettu.

Perhekahvilassa askarrellaan, leivotaan tai muuten vain puuhaillaan yhdessä. Tärkeintä on, että lapset saavat leikkiseuraa ja aikuiset juttuseuraa. MLL tarjoaa kahvin/teen, muuten omat eväät mukaan. Diskotilan yhteydessä on pieni keittiö, jossa on jääkaappi ruokien säilytystä varten ja mikro, jossa voi lämmittää ruokia/juomia.

Perhekahvilaan voi tulla mukaan koska tahansa ja siellä voi käydä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Perhekahvilassa vierailu ei edellytä MLL:n jäsenyyttä. Se on paikka, jossa voit tavata muita lapsiperheitä ja saada uusia ystäviä.

Perhekahvilavastaavina toimii Merja Huuskonen ja Susanna Ikonen.

Etsimme perhekahvilaohjaajaa/ ohjaajia syksylle 2019!

Perhekahvila on perheiden ja vanhempien tärkeä kohtaamispaikka, jossa lapset saavat leikkiseuraa. Perhekahvilaohjaajana toimiminen sopii hyvin myös yhdessä lapsen kanssa tehtäväksi. Ohjaajia voi olla myös useita, joten kysy ihmeessä kaveria mukaan! Perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin eli palkkiota sen pitämisestä ei makseta, mutta se antaa myös paljon. Ohjaajana saat mm. uusia ystäviä, kokemusta ja osaamista.

Perhekahvilaohjaajan löytyminen olisi erityisen tärkeää, koska ilman ohjaajaa toiminta ei jatku syksyllä. Jos haluaisit olla mukana perhekahvilan toiminnassa, niin ota yhteyttä! Voit lähettää viestin facebookin kautta tai sähköpostia osoitteisiin susanna.ikonen(at)outlook.com ja merja.huuskonen(at)gmail.com.

Perhekahvila
Valkealatalon diskotilassa
Toikkalantie 5

Perhekahvilan ohjelma syksy 2019

Syksyn ohjelma julkaistaan, kun perhekahvilalle löytyy ohjaaja.

Perhekahvila on auki maanantaisin klo 9.30 – 12 Valkealatalon discotilassa, Toikkalantie 5. Perhekahvilaan voi tulla mukaan koska tahansa ja siellä voi käydä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Perhekahvilassa vierailu ei edellytä MLL:n jäsenyyttä. Tervetuloa!

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.