Sählykerho

Säbäsunnuntait

Tervetuloa säbäsunnuntaihin Valkealatalolle!

MLL Valkealan yhdistys järjestää koko perheen liikuntatuokion yhdessä salibandyseura Susien kanssa. Sudet ohjaavat salibandyä ja sillä aikaa perheen pienemmät lapset voivat temppuilla ja liikkua viereisen salin temppuradalla. Säbäsunnuntaissa aikuiset ja lapset pääsevät liikkumaan ja pitämään hauskaa yhdessä!

Liikuntatuokioihin osallistuminen on maksutonta. Mukaan voi tulla vaikka vain kokeilemaan lajia eikä ilmoittautumista tarvita. Varusteiksi riittävät sisäpelikengät tai tossut.

Säbäsunnuntait ovat syksyn aikana 15.9., 13.10., 10.11. ja 8.12. klo 11.00- 12.00 Valkealatalolla. Tervetuloa mukaan pelaamaan ja temppuilemaan!

Lisätietoja: sanna.villikka@gmail.com

Sählykerho

Valkealatalon liikuntasalissa sunnuntaisin 22.9 alkaen klo 11.00–11.45 alakoululaisille. Alle kouluikäiset voivat tulla mukaan säbäsunnuntaisin.

Tervetuloa!

Alakouluikäisten sählykerho jatkuu maksuttomana vuoden loppuun asti sunnuntaisin klo 11-11.45. Ohjaajaa etsitään, joten jos tunnet jonkun reippaan nuoren/aikuisen/mummon/papan, joka tykkää olla lasten kanssa, pyydä ottamaan rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot Sanna Villikkaan sähköpostilla. Kerho jatkuu keväällä vain, jos ohjaaja löytyy.

Huom! Toiminnassa jatkavat: Ilmoitattehan SannalleNimenhuudossa tai osoitteeseen sanna.villikka@gmail.com, jatkaako lapsenne sählykerhossa vai ei.

Tervetuloa mukaan uuteen kauteen!

Lisätietoja: sanna.villikka@gmail.com