Seikkailusunnuntai 18.8.19

MLL:n Valkealan yhdistyksen Seikkailusunnuntai Repovedellä 18.8.2019

Vuonna 2013 järjestimme yhdistyksen 90-vuotisen taipaleen kunniaksi Seikkailusunnuntai-tapahtuman Repoveden kansallispuistossa. Tuolloin aurinkoinen ja lämmin sää houkutteli lähes 1000 kävijää seikkailemaan. Tapahtumaa on toivottu uudestaan ja 18.8.2019 tuo toive toteutuu!

Seikkailusunnuntai on koko perheen ilmaistapahtuma, jossa joukko paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä kokoontuu päiväksi toimimaan yhteistyössä lasten ja lapsiperheiden iloksi. Tapahtuma keskittyy Lapinsalmen ja Ketunlenkin ympäristöön, jossa on mukavaa toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tapahtumassa pääsee ylittämään Lapinsalmen maksuttomalla venekuljetuksella sekä Ketunlossilla, tutustumaan Karjalan prikaatin retkivarusteisiin ja kurkistamaan telttoihin. Luvassa on myös kalastusta, tehtävärasteja, luonnossa liikkumista sekä tietenkin makkaranpaistoa ja eväiden syömistä. Tapahtumaamme tukee JEV-säätiö.

Seuraa tapahtuman ilmoittelua sekä tarkemmat tiedot mm. bussikuljetuksista nettisivuillamme sekä Facebookissa MLL Valkeala.